Om oss

Vad vet vi egentligen om morgondagen? Det enda vi kan vara säkra på är att världen ständigt förändras. Ny teknik, nya jobb och förändrade sätt att arbeta kräver en ny typ av skola.

Erlaskolan är en del av Lärande i Sverige AB, en av de största fristående huvudmännen i Sverige. Lärande i Sverige AB:s mission är att ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att lyckas under skoltiden - och i framtiden. Därför rustar vi på Erlaskolan för ett livslångt lärande med elevens lärprocess i centrum. Där våra pedagoger fungerar som vägledare och möjliggörare. Där pedagogiken utvecklar elevens förmågor. Och där varje elev blir sedd.

Om Lärandegruppen i Sverige

Lärandegruppen i Sverige AB med huvudkontor i Norrköping är en av Sveriges största friskolekoncerner. I koncernen finns Lärande i Sverige AB som driver Realgymnasiet och Erlaskolan, Lärande förskolor och grundskolor AB som driver Magnetica, The Learning Lab som driver Skapaskolan samt Lärande Partner i Östergötland. Koncernen har cirka 1 000 medarbetare och driver totalt 31 skolor varav tre förskolor, åtta grundskolor och 20 gymnasieskolor.

Vårt gemensamma uppdrag är att ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningar för att utvecklas under skoltiden och i framtiden. Vi återinvesterar vinster i våra verksamheter för att utveckla dem vidare. Det har resulterat i att vi har en stabil grund för tillväxt och ekonomi som skapar trygghet för våra elever, medarbetare och partners.