Utomhusdisco och popcornmaskin när Erlaskolan Östra firade 10-årsjubileum!

23 augusti 2021

I fredags firade vi på Erlaskolan Östra 10 år. Det blev ett firande där eleverna stod i centrum med flera roliga aktiviteter under dagen.

Utomhusdisco och popcornmaskin  när Erlaskolan Östra firade 10-årsjubileum!

Ett härligt utomhusdisco arrangerades i samband med elevernas lunchraster - med musik från 2011 såklart. Utomhus serverades eleverna även popcorn och festis. Flera aktiviteter pågick i våra team, E-9, under dagen såsom Kahoot om Erla, 10 Uppdrag, återblick och framtid – rita och beskriv samt en film där skolans rektor Oscar Semb Sürup och skolans grundare Jan Vikström skickade en hälsning och intervjuades av skolans elever.

Centrala utrymmen på skolan såsom receptionen och innergårdarna smyckades med ballonger och girlanger. Hela dagen präglades av en härlig feststämning på skolan.

-Vi är väldigt glada och stolta över att få fira denna dag och extra fint känns det då vi i juni nådde ett mycket gott resultat med de elever som lämnade oss i Team 9. De lämnade oss med det högsta meritvärdet skolan haft under sin 10-åriga resa. Vi är även väldigt glada över att vi har kö in till alla våra team och att det fina arbete som vår personal gör för våra elever gör vår fina skola attraktiv, säger Pia Romberg, Tf. rektor för Erlaskolan Östra.