Rörelseglädje på Erlaskolan Östra

20 september 2021

I förra veckan deltog 580 elever på Erlaskolan Östra i Skoljoggen. Skoljoggen är Sveriges största rörelsefest för barn och unga i skola. Varje år deltar närmare en halv miljon unga i hela Sverige. Samtidigt som våra elever rör på sig gör de också gott för andra barn. I samband med Skoljoggen samlades en frivillig Springslant in som i år gick till Clowner utan Gränser.

Rörelseglädje  på Erlaskolan Östra

Vi är så stolta över eleverna som sprang många varv. Det var härligt pepp bland eleverna, målet var att ta sig mellan alla Erlaskolorna. Från Erlaskolan Östra till Erlaskolan i  Falun och tillbaka till Erlaskolan Södra. Men eleverna tog sig hela 167 mil längre än så! Så här säger några av eleverna och vår personal.

-Det var Jätteroligt, att springa. Det var skönt att röra på sig!

-Det var kul. Alla sprang vilket var väldigt trevligt!

-En fantastisk dag. En bra dag med peppande elever som studsade vid startlinjen för att få komma iväg!