Norrköping Östra

Ställ dig i kö

Vill du börja hos oss? Här kan du ställa dig i kö till Norrköping Östra.

Ställ dig i kö

Välkommen till Erlaskolan Östra!

Erlaskolan Östra är en grundskola från förskoleklass till årskurs nio. Det är den första Erlaskolan (2011) och den största med ca 580 elever. Vi finns på Vikboplan i Oxelbergen i centrala Norrköping. Läget erbjuder fin utemiljö, närhet till idrottshall och för de föräldrar som arbetar i centrum kan läget inte vara bättre.

Receptionen är navet och det första som möter våra elever och föräldrar vid ingången. Här finns alltid en vuxen som möter ditt barn, svarar i telefonen, arbetar med administration och hjälper till på andra sätt när det behövs. De flesta upplever inte våra klassrum som de klassrum de sett tidigare. Våra lärare har ingen kateder i klassrummet utan längst fram finns ofta en stor rund matta där vi samlas. Vi arbetar mycket tillsammans och anpassar våra lokaler så att de passar både för arbete enskilt och i grupp.