Kommande aktiviteter

Erlaskolan Södra är en grundskola med elever från åk 4-9, belägen i det naturnära Vrinnevi Park.

Vill du veta mer om oss, kan du komma på besök. Där får ni träffa elever och lärare, se skolan och delta under ett Erla-pass lett av elever!

Hoppas vi ses!

Plats Sprängstensgatan 1, Vrinnevipark Tid 21 oktober 2020 17:30 - 21 oktober 2020 19:00

Hejsan och välkomna till "Upptäck Erla". Vad kul att just du är intresserad av att lära dig lite mer om Erlaskolans arbetssätt och hur det fungerar som elev att gå här. På grund av spridningen av Covid 19 tar vi givetvis hänsyn till folkhälsomyndighetens råd och håller oss till de restriktioner som är satta. Därför kommer denna "Upptäck Erla" ske i digitalt format. Med hjälp av denna länk denna länk så kopplar du upp dig via en webbläsare och kan delta vid träffen. Det räcker att klicka på länken så blir ni direkt kopplade in i den digitala träffen.

Länken börjar att gälla måndagen den 23 november klocka 17;15 och träffen håller på till ca 19:00. Under kvällen kommer du bland annat få en digital rundvandring på skolan, få kunskap om skolans arbetssätt och sist men inte minst få koll på hur det är att vara elev på Erlaskolan Södra.

Vi ser fram emot att träffa er, MVH pedagogerna på Erlaskolan Södra !

Plats Digitalt via Teams Tid 23 november 2020 17:30 - 23 november 2020 19:00

Hoppas vi ses!

Plats Sprängstensgatan 1, Vrinnevipark Tid 4 februari 2021 17:30 - 4 februari 2021 19:00

Hoppas vi ses!